Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Mechanikus fűnyíró

1 termék
Rendezés:

A mechanikus fűnyírók a kertápolás klasszikus eszközei közé tartoznak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy egyszerűen és hatékonyan vágják le a füvet. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Mechanikus fűnyíró" kategória bemutatja a mechanikus fűnyírók választékát, amelyek különösen környezetbarát és energiatakarékos megoldást kínálnak a kerti munkákhoz.

A mechanikus fűnyírók előnye, hogy nincsenek elektromos vagy benzinmotoros alkatrészek, így kevesebb karbantartást igényelnek és hosszú élettartamúak. Működésük egyszerű: a felhasználó tolja a fűnyírót, és a kerekek forgásával a vágókések is forognak, így vágva le a füvet. Emiatt ideálisak kisebb kertekhez és területekhez, ahol nincs szükség nagy teljesítményre vagy hosszabb üzemidőre.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző mechanikus fűnyíró található, köztük a Hecht márkájú modellek, amelyek ismertek a kiváló minőségű és megbízható termékeikről. Az oldalon található termékek között vannak kisebb, könnyen hordozható modellek, amelyek ideálisak kisebb kertekhez, valamint nagyobb modellek, amelyek nagyobb területek nyírására alkalmasak.

A mechanikus fűnyírók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét és a fű típusát. Egy kisebb kert esetén egy kompakt, könnyű fűnyíró lehet ideális, míg egy nagyobb kertben egy erősebb modell lehet a legjobb választás.

Az összefoglalóban, a mechanikus fűnyírók kiváló választások a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Mechanikus fűnyíró" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy egyszerű, megbízható és környezetbarát fűnyírót keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.