Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Robotfűnyíró

12 termék
Rendezés:

A robotfűnyírók a kertápolás modern eszközei közé tartoznak, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy automatizáltan és hatékonyan vágják le a füvet. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Robotfűnyíró" kategória bemutatja a robotfűnyírók választékát, amelyek különösen energiatakarékos és időtakarékos megoldást kínálnak a kerti munkákhoz.

A robotfűnyírók előnye, hogy önállóan működnek, így a tulajdonosnak nem kell a fűnyírás során jelen lennie. Beállíthatók úgy, hogy egy adott időpontban vagy gyakorisággal vágják le a füvet, így a kert mindig tökéletesen ápolt marad. Emellett csendes működésüknek köszönhetően nem zavarják a környezetet.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző robotfűnyíró található, köztük a Hecht és a Gardena márkájú modellek, amelyek ismertek a kiváló minőségű és megbízható termékeikről. Az oldalon található termékek között vannak kisebb modellek, amelyek ideálisak kisebb kertekhez, valamint nagyobb modellek, amelyek nagyobb területek nyírására alkalmasak.

A robotfűnyírók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, a terepviszonyokat és az akkumulátor üzemidejét. Egy kisebb kert esetén egy kompakt modell lehet ideális, míg egy nagyobb kertben egy erősebb modell lehet a legjobb választás.

Az összefoglalóban, a robotfűnyírók kiváló választások a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Robotfűnyíró" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy automatizált, megbízható fűnyírót keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

 

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.