Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Érvéghüvelyek

6 termék
Rendezés:

Az érvéghüvelyek kritikus szerepet játszanak a villanyszerelésben. Ezek a kis műanyag vagy fém hüvelyek arra szolgálnak, hogy a vezetékek végét védjék és stabilizálják, amikor azokat csatlakoztatják vagy összekötik. Az érvéghüvelyek használata növeli a vezetékek élettartamát és csökkenti az elektromos tűz kockázatát, mivel megakadályozzák a vezetékek károsodását vagy szétterjedését.

A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található érvéghüvelyek között szerepel a Tracon márka több terméke is. A Tracon érvéghüvelyek kiváló minőségűek és széles körben használtak a villanyszerelési iparban. A kínálatban található termékek között vannak 16 mm2-es zöld szigetelt érvéghüvelyek, 6 mm2-es fekete és szürke szigetelt érvéghüvelyek, valamint 10 mm2-es vajszínű szigetelt érvéghüvelyek. Mindegyik termék 100 darabos csomagolásban érhető el, és az áruk változó, a mérettől és a színtől függően.

A Rácz-Tüzép Kft. nem csak érvéghüvelyeket kínál, hanem az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza. A választékban megtalálhatóak falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru és sok más termék is. Az üzlet célja, hogy az építkezéshez, lakásfelújításhoz vagy kertépítéshez szükséges összes terméket egy helyen kínálja ügyfeleinek.

Összefoglalva, az érvéghüvelyek elengedhetetlenek a villanyszerelésben, és a Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos kiváló minőségű termék található ebben a kategóriában. Ha villanyszerelési munkálatokat tervez, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.