Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Betonfúrók

40 termék
Rendezés:

A betonfúrók olyan speciális berendezések, melyek célja a beton és más kemény anyagok fúrása. Ezek a hatékony eszközök nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek, mint a hagyományos fúrók, és lehetővé teszik a pontos és gyors fúrást a keményebb felületeken. A betonfúrók széles körben használatosak építkezéseken, felújításoknál és egyéb építőipari projektek során, ahol a különböző méretű lyukaknak fúrása szükséges betonfalakban, padlókban vagy más erősített felületeken.

A betonfúrók rendelkeznek egy tartós, erős és kifejezetten a kemény anyagok fúrására kialakított szerkezettel. Az eszköz magában foglal egy elektromos vagy benzines motorhajtást, mely a fúrófejet működteti. A fúrófej lehet különböző méretű és alakú, az alkalmazott feladattól függően. Az általánosan alkalmazott fúrófejek közé tartoznak a szegmensreszelős fúrók, az üreges fúrók és a vágókorongos fúrók. Ezek a fejek keményfémből vagy más tartós anyagból készülnek, amelyek megfelelően ellenállnak a kemény felületekkel való érintkezésnek.

A betonfúrók két fő típusa létezik: kézi és állványos betonfúrók. A kézi betonfúrók kisebb projektekhez és olyan helyeken használhatók, ahol a hozzáférés korlátozott. Az állványos betonfúrók nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek és stabilabb munkakörülményeket biztosítanak a fúrás során. Az állványos fúrókat gyakran olyan helyeken alkalmazzák, ahol nagyobb lyukakat kell fúrni, vagy hosszabb ideig tartó fúrási feladatokra van szükség.

A betonfúrók széles körű alkalmazása több területen is megjelenik. Az építőiparban gyakran használják alapozókhoz, szerkezeti elemekhez és betonfalakhoz lyukak fúrására. Az épületek felújításakor a betonfúrók segítenek az új elektronikai, vízvezetéki és légtechnikai rendszerek kiépítésében, valamint a régi szerkezetek bontásában. Az ipari környezetekben a betonfúrók alkalmazása szükséges az új gépek telepítéséhez és a létesítmények karbantartásához.

A betonfúrók használata szakértelmet és körültekintést igényel. A megfelelő védőfelszerelés viselése, mint például szemüveg, fülhallgató és védőkesztyű, alapvető fontosságú a biztonságos munkavégzéshez. A gép használata előtt ellenőrizni kell az áramellátást és a fúrófej állapotát is.

Összességében a betonfúrók elengedhetetlen eszközök a kemény anyagok fúrásához és a modern építőiparban való alkalmazásuk kiemelkedő fontosságú. A megfelelően kiválasztott betonfúró megkönnyíti az építési projektek végrehajtását, elősegíti a hatékony munkavégzést és biztosítja a minőségi eredmények elérését. A szakemberek számára ezek a gépek kulcsfontosságúak, hogy hatékonyan és biztonságosan végezhessék munkájukat az építőipar különböző területein.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.