Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Elektromos fűnyíró

2 termék
Rendezés:

Az elektromos fűnyírók a kertápolásban használt eszközök között népszerű választásnak számítanak, különösen a kisebb és közepes méretű kertek esetében. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Elektromos fűnyíró" kategória bemutatja az elektromos fűnyírók széles választékát, amelyek különböző méretekben, teljesítményben és márkákban érhetők el.

Az elektromos fűnyírók előnye, hogy könnyen használhatók, nem igényelnek üzemanyagot, és általában csendesebbek, mint a benzinmotoros társaik. Emellett az elektromos fűnyírók környezetbarátok, mivel nem bocsátanak ki káros anyagokat a levegőbe. A kábel nélküli működésnek köszönhetően ezek a fűnyírók ideálisak városi kertekhez és olyan helyekhez, ahol a zajszint korlátozott.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző elektromos fűnyíró található. Ezek között szerepelnek olyan márkák, mint az Einhell, a Fieldmann és a Hecht. Az oldalon található termékek között vannak kisebb, könnyen hordozható modellek, amelyek ideálisak kisebb kertekhez, valamint nagyobb, erősebb modellek, amelyek közepes méretű kertekhez ajánlottak.

Az elektromos fűnyírók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, a fű típusát és a felhasználás gyakoriságát. Egy kisebb kert esetén egy kompakt, könnyű fűnyíró lehet ideális, míg egy közepes méretű kertben egy erősebb modell lehet a legjobb választás.

Az elektromos fűnyírók használatakor mindig fontos a biztonság. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget és cipőt. A fűnyíró karbantartása és rendszeres tisztítása is létfontosságú, hogy a gép mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Összefoglalva, az elektromos fűnyírók kiváló választások a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Elektromos fűnyíró" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy megbízható, környezetbarát fűnyírót keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.