Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Tisztítókefe

0 termék
Rendezés:

A tisztítókefe olyan eszköz, melynek fő célja a szennyeződések eltávolítása különböző felületekről. Egy olyan mindennapi tárgyról van szó, melyet évszázadok óta használnak különféle változataiban, s melynek kialakítása és funkciója a felhasználási területétől függ.

Felépítése

A tisztítókefe általában két fő részből áll: a nyele és a sörtéi.

  1. Nyele: A nyele lehet rövid vagy hosszú, és általában kézben tartásra szolgál. A hosszú nyeleket gyakran padlók vagy nagyobb felületek tisztítására használják, míg a rövid nyelűek kisebb felületekhez, mint például cipők vagy fogak tisztításához, ideálisak.

  2. Sörték: A sörték a tisztítókefe legfontosabb részét képezik. Anyaguk és keménységük a kefe felhasználási területétől függ. Lehetnek természetes anyagokból, mint például disznószőrből, vagy szintetikus anyagokból, mint a nylon. A különböző sörtetípusok különböző tisztítási igényeket szolgálnak ki.

Anyagok és karbantartás

A tisztítókefék különböző anyagokból készülhetnek. Míg a hagyományos kefék gyakran fa nyelűek és természetes sörtéjűek, addig a modern kefék szintetikus anyagokból is készülhetnek, melyek könnyen tisztíthatók és hosszú élettartamúak.

A kefék karbantartása elengedhetetlen a higiénia és az optimális működés érdekében. Rendszeres tisztításukkal megelőzhető a baktériumok és gombák felhalmozódása. Ezen kívül a kefe élettartama is meghosszabbodik, ha rendszeresen eltávolítjuk róla a felgyülemlett szennyeződéseket és hajat.

Összefoglalás

A tisztítókefe az élet számos területén nélkülözhetetlen eszköz. Legyen szó fogtisztításról, hajápolásról vagy otthoni takarításról, a kefék hozzájárulnak környezetünk tisztaságához és ápoltságához. A kefék kiválasztásánál fontos figyelembe venni a felhasználási területet, az anyagát és a karbantartás igényét, hogy hosszú távon is megfelelően működjenek.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.