Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Sövényvágó

23 termék
Rendezés:

A sövényvágó egy rendkívül hasznos eszköz a kertészkedés során. Segítségével könnyedén formázhatjuk és karbantarthatjuk sövényeinket, növényfalainkat. A különböző típusú sövényvágók különböző igényeket szolgálnak ki. Az akkumulátoros sövényvágók például nagyon mobilisak, mivel nincs szükségük áramforrásra, így könnyen használhatóak a kert bármely pontján. A benzinmotoros változatok erősebbek és hosszabb üzemidővel rendelkeznek, de nagyobb karbantartást igényelnek. Az elektromos sövényvágók pedig könnyen kezelhetőek és csendesebbek, de korlátozott a mozgásterük az elektromos kábel miatt.

A sövényvágó kiválasztásánál fontos figyelembe venni a kert méretét és a sövény típusát. Egy nagyobb kertben, ahol sok a sövény és a növényfal, érdemes lehet egy erősebb, benzinmotoros modellt választani. Ezzel szemben egy kisebb kertben, ahol csak néhány sövény található, egy akkumulátoros vagy elektromos modell is tökéletesen megfelel. A sövény típusa is befolyásolja a választást. Egy vastagabb, fa szerű növényhez erősebb gépre van szükség, míg egy vékonyabb, lágyabb növényhez egy kevésbé erős modell is elegendő.

A Rácz-Tüzép weboldalán található sövényvágók között számos kiváló minőségű és megbízható modell található. A termékek részletes leírásai segítenek a vásárlóknak a megfelelő választásban. A weboldal egyszerű és átlátható kialakítása pedig könnyűvé teszi a böngészést és a vásárlást.

A sövényvágók mellett a weboldalon számos más kerti és barkácsi termék is megtalálható. A kínálatban szerepelnek például láncfűrészek, fűnyírók, gyepszellőztetők és ágaprítók is. Mindezen termékek széles választéka lehetővé teszi, hogy a vásárlók minden igényüket kielégíthessék egy helyen.

Összességében a sövényvágó egy elengedhetetlen eszköz minden kertben. Legyen szó akár egy kisebb városi kertecskéről, akár egy nagyobb vidéki birtokról, a sövényvágó segítségével könnyedén tarthatjuk karban növényeinket és sövényeinket. A Rácz-Tüzép weboldalán található termékek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.