Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Elektromos gyepszellőztető

3 termék
Rendezés:

Az elektromos gyepszellőztető egy kertészeti eszköz, amelyet a gyep karbantartására használnak, és elektromos energiával működik. Az elektromos gyepszellőztetők célja, hogy javítsák a talaj szerkezetét és elősegítsék a gyep egészségét a talaj szellőztetésével, ami lehetővé teszi a levegő, a víz és a tápanyagok jobb behatolását a gyep gyökereihez.

Működési Elve

Az elektromos gyepszellőztetők működése egyszerű. Egy elektromos motor hajtja a forgó tengelyt, amelyen kis pengék vagy tüskék vannak. Amikor a gép előrehalad, ezek a pengék behatolnak a talajba, kis lyukakat vagy csatornákat hozva létre. Ezek a csatornák lehetővé teszik a levegő, a víz és a tápanyagok számára, hogy mélyebbre hatoljanak a talajba, és eljussanak a gyep gyökereihez.

Előnyök és Hátrányok

Az elektromos gyepszellőztetők előnyei közé tartozik a könnyű súly, a csendes működés és a környezetbarát kialakítás. Ezek a gépek általában kevesebb karbantartást igényelnek, mint a benzinmotoros változatok, és nem bocsátanak ki káros anyagokat. Azonban, az elektromos gyepszellőztetők hatótávolsága korlátozott lehet a kábel hossza vagy az akkumulátor kapacitása miatt, és általában kevésbé erősek, mint a benzinmotoros változatok.

Karbantartás

Az elektromos gyepszellőztetők karbantartása általában egyszerű. Rendszeres tisztításra és az élek élezésére van szükség, valamint az akkumulátoros modellek esetében az akkumulátor megfelelő töltésére és tárolására. Az elektromos motorok általában kevesebb karbantartást igényelnek, mint a benzinmotorok, és nem igényelnek olajcserét vagy üzemanyagot.

Alkalmazási Területek

Az elektromos gyepszellőztetők ideálisak kisebb és közepes méretű kertekhez, valamint olyan helyekhez, ahol a zajszint és a károsanyag-kibocsátás fontos szempont. Ezek a gépek kiválóan alkalmasak lakóövezetekben, iskolákban, kórházakban és más olyan helyeken, ahol a csendes és környezetbarát működés előnyös.

Vásárlási Tippek

Amikor elektromos gyepszellőztetőt választ, fontos figyelembe venni a kert méretét, a gép teljesítményét és az árat. Az akkumulátoros modellek kényelmesek és mobilisak, de az akkumulátor élettartama korlátozhatja a munkaidőt. A kábellel működő modellek nem korlátozódnak az akkumulátor élettartamára, de a kábel hossza korlátozhatja a hatótávolságot. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, ezért fontos, hogy a vásárló mérlegelje az igényeit és a preferenciáit.

Összefoglalás

Az elektromos gyepszellőztetők kiváló eszközök a gyep egészségének fenntartásához és javításához. Ezek a gépek környezetbarátok, csendesek és könnyen kezelhetők, ideálisak kisebb és közepes méretű kertekhez. A megfelelő karbantartással és gondozással, az elektromos gyepszellőztetők hosszú ideig megbízhatóan szolgálhatnak.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.