Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Betonvas hajlítók

0 termék
Rendezés:

A betonvas hajlítók az építőiparban nélkülözhetetlen gépek, melyeket kifejezetten a betonvasak pontos és hatékony hajlítására terveztek. Ezek a gépek lehetővé teszik a vasak különböző formáinak és méreteinek gyors és precíz előállítását, ami elengedhetetlen a beton szerkezetek stabilitásának és tartósságának biztosításához.

Tulajdonságok:

  1. Erőteljes működés: A betonvas hajlítók nagy teljesítményű motorokkal vannak felszerelve, amelyek képesek a vastag és erős betonvasak hajlítására is.
  2. Precíziós hajlítás: A gépek különféle beállításokkal rendelkeznek a kívánt szögű és formájú hajlítások eléréséhez.
  3. Biztonságos használat: A legtöbb betonvas hajlító rendelkezik biztonsági funkciókkal, mint például vészleállító kapcsolók vagy kézvédelmi rendszerek, hogy minimalizálják a munkahelyi balesetek kockázatát.
  4. Tartósság: Ezek a gépek erős és tartós anyagokból készülnek, így ellenállnak az építőipari környezet kihívásainak és hosszú élettartamot biztosítanak.

Alkalmazás: A betonvas hajlítók különösen hasznosak olyan építőipari projektekben, ahol a betonvasaknak különféle formákat és méreteket kell felvenniük, mint például alapozások, pillérek, falak vagy födémek. A gépek képesek a betonvasak gyors és hatékony hajlítására, így jelentősen csökkentve az építési időt és növelve a munka hatékonyságát.

Összefoglalva, a betonvas hajlítók elengedhetetlen eszközök az építőiparban, melyek lehetővé teszik a betonvasak precíz és hatékony formázását, biztosítva ezzel a beton szerkezetek megbízhatóságát és tartósságát.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.