Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Körfűrész

2 termék
Rendezés:

A körfűrész egy olyan szerszám, amelyet általában fa, műanyag vagy fémszálak vágására használnak. Kerek, forgó vágóéllel rendelkezik, amely lehetővé teszi a pontos és hatékony vágást a kívánt anyagban. A körfűrészek különböző típusai és méretei léteznek, amelyek különböző feladatokra és munkákra alkalmasak. Ez a szerszám elengedhetetlen eszköz a faiparban, az ácsolásban, az építőiparban és a barkácsolásban is.

A körfűrészek széles körben elterjedtek az építőiparban és az otthoni munkákban egyaránt. Különböző típusú körfűrészek léteznek, amelyeket az adott feladatokhoz és anyagokhoz igazítanak. A leggyakoribb típusok közé tartozik az asztali körfűrész, a kézi körfűrész, az állványos körfűrész és a gépi körfűrész.

Az asztali körfűrész egy nagyobb, fix telepítésű fűrész, amelyet általában nagyobb darabokhoz vagy vastagabb anyagokhoz használnak. A kézi körfűrész hordozható és kézi irányítású, ami nagyobb mobilitást biztosít, és különféle vágási szögekben használható. Az állványos körfűrész egy köztes típus, amelyet általában szakszerű munkákhoz használnak, és lehetővé teszi a precíz vágást és a stabil munkafelületet.

A körfűrészeket különböző típusú vágólapokkal szerelik fel, amelyek különböző anyagokhoz és feladatokhoz igazodnak. Például a fa vágásához általában keményfém vágólapokat használnak, amelyek hatékonyan vágják a fát anélkül, hogy megsértenék a vágott anyagot. A fém vágásához speciális vágólapokat használnak, amelyek ellenállnak a fém keménységének és tartósságának.

A körfűrészeket általában különféle munkákhoz használják, mint például a vágás, a darabolás, a profilozás és a méretezés. A faiparban a körfűrészek elengedhetetlen eszközök a fűrészáruk előállításában, az építőiparban pedig a szerkezeti elemek és panelek méretezésében és szerelésében.

Fontos megjegyezni, hogy a körfűrészeket biztonságosan és megfelelően kell használni, mivel a rosszul kezelt vagy nem megfelelően beállított fűrész veszélyes sérüléseket okozhat. Mindig ügyeljen az elővigyázatossági intézkedésekre, és kövesse a gyártó által javasolt használati útmutatókat és biztonsági előírásokat a munkavégzés során.

Összességében a körfűrész egy fontos és sokoldalú szerszám, amelyet széles körben használnak az építőiparban, a faiparban és a barkácsolásban. A megfelelő típusú körfűrész kiválasztása és használata lehetővé teszi a hatékony és precíz vágást a különböző anyagokban és feladatokban.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.