Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Hamuporszívó

3 termék
Rendezés:

A Hamuporszívó Alapjai: Mi az és Hogyan Működik?

A modern háztartásokban számos eszköz található, amelyek megkönnyítik a mindennapi életet. Az egyik kevésbé ismert, de rendkívül hasznos eszköz a hamuporszívó. Ez a különleges típusú porszívó speciálisan arra lett tervezve, hogy hatékonyan távolítsa el a hideg hamut kandallókból, kemencékből, grillből, és pellet tüzelőberendezésekből. De mi teszi ezt az eszközt különlegessé, és hogyan működik pontosan? Ebben a cikkben alaposan megvizsgáljuk a hamuporszívók alapvető funkcióit, típusait, és azt, hogy hogyan különböznek a hagyományos porszívóktól.

 

Mi az a Hamuporszívó?

A hamuporszívó egy speciális takarítóeszköz, amelyet kifejezetten a finom hamu és a por felszívására terveztek. Ezek az eszközök különböző méretben és kapacitásban kaphatók, attól függően, hogy háztartási vagy ipari használatra szánják-e őket. A legfontosabb, ami megkülönbözteti őket a hagyományos porszívóktól, az a hamu felszívására való képességük, anélkül, hogy károsítanák a gép belső részeit vagy a szűrőrendszert.

 

Hogyan Működik?

A hamuporszívók működési elve hasonlít a hagyományos porszívókéhoz, de néhány kulcsfontosságú különbséggel. Az első és legfontosabb különbség a hőálló kialakításban rejlik. Mivel a hamu felszívására szolgálnak, a hamuporszívóknak képeseknek kell lenniük arra, hogy elviseljék a potenciálisan még meleg hamu hatásait. Emiatt a hamuporszívók belsejében hőálló anyagokból készült alkatrészek találhatók.

 

Szűrőrendszerek

A másik fontos aspektus a szűrőrendszer. A hamuporszívók speciális szűrőkkel rendelkeznek, amelyek képesek megfogni a rendkívül finom hamurészecskéket, anélkül, hogy azok a motorba vagy a környezetbe kerülnének. Ezek a szűrők gyakran kimoshatóak, ami hosszú távú használatot és könnyű karbantartást tesz lehetővé.

 

Típusok

A hamuporszívók két fő típusát különböztethetjük meg: kézi és álló modellek. A kézi modellek kisebbek, hordozhatóak, és kisebb takarítási feladatokra alkalmasak. Ezzel szemben az álló modellek nagyobb kapacitással rendelkeznek, és alkalmasabbak nagyobb területek vagy ipari környezet tisztítására.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.