Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Kismegszakító

146 termék
Rendezés:

A kismegszakító az elektromos rendszerek egyik legfontosabb eszköze. Ezen eszközök nélkül az elektromos rendszerek nem működnének biztonságosan, és sokkal nagyobb lenne az esélye a káros eseményeknek, mint a tűz vagy az elektromos sokk.

Az elektromos áramkörökben az áram átmeneti vagy állandó megszakítására használt kismegszakítók kritikus szerepet játszanak az elektromos rendszerek biztonságában. Ezek az eszközök védelmet nyújtanak a túlterhelés és a rövidzárlat ellen, amelyek komoly károkat okozhatnak az elektromos eszközökben és az áramkörökben.

A kismegszakítók működési elve egyszerű. Amikor az áramkörben lévő áram meghalad egy bizonyos értéket, a kismegszakító automatikusan "kiold", azaz megszakítja az áramkört, megakadályozva ezzel a túlterhelést vagy a rövidzárlatot. Ezáltal megóvja az áramkört és az ahhoz kapcsolt eszközöket a károsodástól.

A kismegszakítók különböző típusai és méretei léteznek, amelyek különböző alkalmazásokhoz és terhelésekhez vannak tervezve. Az iparban és a háztartásokban egyaránt elterjedtek, és az elektromos rendszerek nélkülözhetetlen részét képezik. A kismegszakító kiválasztásakor fontos figyelembe venni az áramkör jellemzőit és a kismegszakító specifikációit, hogy biztosítsuk a megfelelő működést és a maximális biztonságot.

Az elektromos rendszerek tervezésekor és telepítésekor a kismegszakítók kiválasztása és helyes telepítése létfontosságú. A helytelenül kiválasztott vagy telepített kismegszakító nem nyújt megfelelő védelmet, és veszélyeztetheti az elektromos rendszer biztonságát.

A kismegszakítók kiválasztásánál fontos figyelembe venni az áramkör terhelését, a kismegszakító névleges áramerősségét, a kismegszakító típusát és a kismegszakító kialakítását. A kismegszakítók kiválasztásakor és telepítésekor a szakembereknek ismerniük kell az elektromos rendszerekkel és a kismegszakítókkal kapcsolatos szabványokat és előírásokat.

A kismegszakítók karbantartása és ellenőrzése is fontos a rendszer hosszú távú biztonsága és megbízhatósága érdekében. A kismegszakítók idővel elhasználódhatnak, és ez csökkentheti a teljesítményüket és megbízhatóságukat. A rendszeres karbantartás és ellenőrzés biztosítja, hogy a kismegszakítók megfelelően működnek és védelmet nyújtanak az áramköröknek.

Összefoglalva, a kismegszakítók az elektromos rendszerek egyik legfontosabb eszközei. Védelmet nyújtanak a túlterhelés és a rövidzárlat ellen, és biztosítják az elektromos rendszerek biztonságát és megbízhatóságát. A kismegszakítók kiválasztása, telepítése és karbantartása létfontosságú a rendszer hosszú távú biztonsága és megbízhatósága érdekében.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.