Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Akkumulátoros sövényvágó

17 termék
Rendezés:

Az akkumulátoros sövényvágók a kertészkedés modern eszközei közé tartoznak. A Rácz-Tüzép weboldalán található "Akkumulátoros sövényvágó" kategória bemutatja ezen eszközök széles választékát, amelyek a kertápolás során nyújtanak kiváló segítséget.

Az akkumulátoros sövényvágók előnye, hogy nem igényelnek elektromos hálózatot vagy benzinmotoros meghajtást. Az akkumulátoros technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szabadon mozogjanak a kertben anélkül, hogy aggódnának a kábelek vagy az üzemanyag hiánya miatt. Emellett ezek az eszközök gyakran csendesebbek és környezetbarátabbak, mint hagyományos társaik.

A Rácz-Tüzép kínálatában számos különböző márkájú és típusú akkumulátoros sövényvágó található. A Hecht, Fieldmann és Einhell márkák néhány példája annak, hogy milyen kiváló minőségű termékek állnak rendelkezésre a vásárlók számára. Az egyes termékek részletes leírásai és árai segítenek a vásárlóknak a legmegfelelőbb eszköz kiválasztásában.

Az akkumulátoros sövényvágók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét és a sövény típusát. Egy nagyobb kertben, ahol sok a sövény és a növényfal, érdemes lehet egy erősebb akkumulátorral rendelkező modellt választani. Ezzel szemben egy kisebb kertben, ahol csak néhány sövény található, egy könnyebb és kompakt modell is tökéletesen megfelel.

Az akkumulátoros sövényvágók használata során fontos az akkumulátor állapotának rendszeres ellenőrzése. A modern akkumulátorok gyorsan tölthetők és hosszú üzemidővel rendelkeznek, de az idővel csökkenhet az üzemidő. Ezért érdemes rendszeresen ellenőrizni az akkumulátor töltöttségi szintjét és szükség esetén cserélni vagy újratölteni azt.

Összességében az akkumulátoros sövényvágók kiváló választás minden kertész számára. Ezek az eszközök kényelmesek, hatékonyak és környezetbarátok. A Rácz-Tüzép weboldalán található termékek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt, legyen szó akár egy kisebb városi kertecskéről, akár egy nagyobb vidéki birtokról.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.