Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Bitek, bittartók, dugókulcsok

33 termék
Rendezés:

A bitek, bittartók és dugókulcsok az ipar és a háztartások számára nélkülözhetetlen eszközök. Ezek az eszközök különféle méretekben és formákban kaphatók, és számos alkalmazásra használhatók. Ebben a leírásban áttekintjük ezeket az eszközöket, megismerjük működésüket, felhasználásukat és a különböző típusaikat.

Bitek

A bitek kis, cserélhető végű eszközök, amelyeket általában csavarok behajtására vagy kihúzására használnak. A bitek különböző formájúak lehetnek a különböző csavarfejekhez, mint például a laposfejű, keresztfejű, Torx, hexa és sok más. A bitek anyaga általában acél, de vannak speciális bitek, amelyek keményebb anyagokból, például kobaltból vagy titánból készülnek, hogy nagyobb tartósságot és ellenállóképességet biztosítsanak.

A bitek kiválasztásánál fontos figyelembe venni a csavar méretét és formáját, valamint a munka jellegét. Például, ha valaki gyakran dolgozik autókkal, akkor érdemes befektetni egy jó minőségű, tartós bittkészletbe, amely különböző méretű és formájú biteket tartalmaz.

Bittartók

A bittartók olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a bitek gyors és egyszerű cseréjét. Általában egy fogantyúból és egy rögzítő mechanizmusból állnak, amely megtartja a bittet a helyén. A bittartók lehetnek kézi vagy gépi eszközök, például fúrók vagy csavarozók.

A bittartók kiválasztásánál fontos figyelembe venni a munka jellegét és a használt bitek típusát. Egy jó bittartó stabilan tartja a bittet, és lehetővé teszi annak gyors cseréjét.

Dugókulcsok

A dugókulcsok olyan eszközök, amelyeket csavarok és anyák meghúzására vagy lazítására használnak. Általában egy fogantyúból és egy cserélhető fejből állnak, amely illeszkedik a csavar vagy anya méretéhez. A dugókulcsok különböző méretekben kaphatók, a legkisebbtől a legnagyobbig, és különböző formákban, például rövid, hosszú, L-alakú vagy T-alakú.

A dugókulcsok kiválasztásánál fontos figyelembe venni a munka jellegét és a csavarok vagy anyák méretét. Egy jó dugókulcs stabilan illeszkedik a csavarhoz vagy anyához, és nem csúszik el munka közben.

Összefoglalás

A bitek, bittartók és dugókulcsok nélkülözhetetlen eszközök minden háztartásban és műhelyben. Ezek az eszközök lehetővé teszik a különböző méretű és formájú csavarok és anyák gyors és hatékony kezelését. A megfelelő eszköz kiválasztása növeli a munka hatékonyságát és csökkenti a hibák kockázatát. Ezen eszközök befektetése hosszú távon megtérül, mivel időt és erőfeszítést takarít meg a mindennapi munkában.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.