Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Pergola

6 termék
Rendezés:

A pergola egy különleges kerti szerkezet, amely nem csak funkcionális, hanem esztétikai értéket is hozzáad a kertekhez és a kültéri terekhez. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Pergola" kategória bemutatja a pergolák széles választékát, amelyek különböző méretekben, stílusokban és anyagokban érhetők el.

A pergolák elsősorban árnyékolásra és védelemre szolgálnak a nap és az időjárás ellen, miközben lehetővé teszik a szabadban való pihenést és kikapcsolódást. A pergolák gyakran használják növények, például futóka és rózsa támasztására, amelyek a pergola szerkezetén nőnek, így természetes zöld menedéket hozva létre.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában több különböző pergola termék található. Ezek között szerepelnek bioklimatikus pergolák, amelyek elektromos mozgatással és LED világítással rendelkeznek, valamint kiegészítő oldalfalak, amelyek további védelmet és magánéletet biztosítanak a pergola alatt. Az IRIS és a Hecht márkák kiváló minőségű pergolákat kínálnak, amelyek tartósak, időjárásállóak és könnyen telepíthetők.

A pergolák nem csak funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak. Egy jól megtervezett és jól elhelyezett pergola hozzáadhatja a kert vagy a terasz karakterét, és egy különleges helyet teremthet a pihenésre, étkezésre vagy baráti összejövetelekre. A pergolák gyakran használják kerti esküvők, partik és egyéb rendezvények helyszínéül is.

A pergolák kiválasztásakor fontos figyelembe venni a méretet, az anyagot és a stílust. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található pergolák között vannak alumíniumból készült modellek, amelyek könnyűek és rozsdamentesek, valamint fa pergolák, amelyek természetes megjelenést és melegséget kölcsönöznek a kertnek. A különböző méretek lehetővé teszik, hogy a pergolát a kert méretéhez és igényeihez igazítsuk.

A pergolák telepítése egyszerű, és sok modell moduláris, ami azt jelenti, hogy könnyen bővíthető vagy átalakítható. Sok pergola készletben érkezik, ami még egyszerűbbé teszi a telepítést.

Összefoglalva, a pergolák kiváló kiegészítői a kerteknek és a kültéri tereknek. Funkcionálisak, esztétikailag vonzóak és sokféle stílusban és méretben érhetők el. A Rácz-Tüzép Kft. "Pergola" kategóriája bemutatja a pergolák széles választékát, amelyek minden kertben és teraszon tökéletesen illeszkednek.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.