Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Szolgáltatásaink

Megbízható minőséget kínálunk hazai és külföldi gyártók építőanyagaiból, melyek az Ön házának biztonságát és az Ön személyes kényelmét szavatolják.


Nemcsak egy Tüzép telep vagyunk a sok közül!

Bemutatótermünkben az Ön otthonának szükségleteit szem előtt tartva, közvetlenül megismerheti és kiválaszthatja az Ön kényelme és igényei számára legelőnyösebb termékeink, valamint igénybe veheti rugalmas szolgáltatásainkat. Legyen szó házépítésről, felújításról, vagy átalakításról, munkatársaink teljeskörű és szakszerű tájékoztatása révén otthont teremtünk az Ön számára.
 

Készséggel állunk rendelkezésére az építőanyagok kiválasztásától és szükséges mennyiségének kiszámításától, egészen a házhoz szállításig.

Nem tudja hogyan valósítsa meg építési, felújítási terveit? Munkatársaink ebben is segítségére lesznek és az Ön számára elérhető továbbá megbízható kivitelező szakembereket ajánlanak.
 

Kérje személyesen, vagy akár interneten keresztül személyre szabott árajánlatunkat!

Rugalmas fizetési feltételekkel, valamint az ország egész területén történő házhoz szállítással biztosítjuk az Ön maximális kényelmét építőanyag vásárlása során. Vállaljuk az építőanyagok ütemezett kiszállítását is, az építkezési feladatokhoz illeszkedő ütemterv szerint.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.