Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Túlfeszültségvédő

0 termék
Rendezés:

A túlfeszültségvédő egy olyan eszköz, amely védelmet nyújt a túlfeszültség ellen, megóvva a különböző elektronikai eszközöket, mint például számítógépek, televíziók és háztartási gépek, a károsodástól. A túlfeszültség gyakran villámcsapás, rövidzárlat vagy hálózati problémák következtében alakul ki, és károsíthatja vagy tönkreteheti az elektronikai eszközöket.

A túlfeszültségvédők különböző formákban és méretekben kaphatók, beleértve a hordozható, falra szerelhető és szekrénybe építhető változatokat is. Ezek az eszközök gyakran rendelkeznek több csatlakozóval, amelyek lehetővé teszik több eszköz egyidejű csatlakoztatását, és számos más funkcióval, mint például túláram- és túlmelegedés-védelemmel, amelyek további védelmet biztosítanak.

A túlfeszültségvédők használata elengedhetetlen a biztonságos és megbízható elektronikai rendszer fenntartásához, és segít megelőzni a váratlan károkat és adatvesztést. A túlfeszültségvédők használata különösen fontos olyan helyeken, ahol gyakoriak a villámcsapások vagy az elektromos hálózat instabilitása.

A túlfeszültségvédők kiválasztásakor fontos figyelembe venni az eszköz kapacitását, a csatlakozók számát és a különböző védelmi funkciókat, hogy megtalálja a megfelelő megoldást az Ön igényeinek.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.