Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Akkumulátoros fűnyíró

5 termék
Rendezés:

Az akkumulátoros fűnyírók a kertápolás modern eszközei, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyorsan, hatékonyan és környezetbarát módon vágják le a füvet. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Akkumulátoros fűnyíró" kategória bemutatja az akkumulátoros fűnyírók széles választékát, amelyek különböző méretekben, teljesítményben és márkákban érhetők el.

Az akkumulátoros fűnyírók előnye, hogy nincsenek kábelek, amelyek korlátozhatják a mozgást vagy veszélyesek lehetnek a munka közben. Ezek a fűnyírók csendesebbek, mint a benzines társaik, és kevesebb karbantartást igényelnek. Emellett az akkumulátoros technológia fejlődésével ezek a fűnyírók egyre hosszabb üzemidővel és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző akkumulátoros fűnyíró található. Ezek között szerepelnek olyan márkák, mint az Einhell, a Fieldmann és a Hecht. Az oldalon található termékek között vannak kisebb, könnyen hordozható modellek, amelyek ideálisak kisebb kertekhez, valamint nagyobb, erősebb modellek, amelyek nagyobb területek nyírására alkalmasak.

Az akkumulátoros fűnyírók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, a fű típusát és a felhasználás gyakoriságát. Egy kisebb kert esetén egy kompakt, könnyű fűnyíró lehet ideális, míg egy nagyobb kertben egy erősebb, nagyobb kapacitású akkumulátorral rendelkező modell lehet a legjobb választás.

Az akkumulátoros fűnyírók használatakor mindig fontos a biztonság. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget és cipőt. Az akkumulátorokat rendszeresen ellenőrizze és tartsa karban, hogy a fűnyíró mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.

Összefoglalva, az akkumulátoros fűnyírók kiváló választások a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Akkumulátoros fűnyíró" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy megbízható, környezetbarát fűnyírót keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.