Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Rácz Tüzép Kft. – „Együtt építünk”

Üdvözöljük weboldalunkon!

Tekintse meg digitális bemutatkozó kiadványunkat a képre, vagy IDE kattintva!

A Rácz Tüzép Kft. egy hazai, nagykállói székhellyel rendelkező családi vállalkozás, melynek fő tevékenysége építőipari termékek forgalmazás. Telephelyünk 38.000 m2 területen helyezkedik el. A telephely minden infrastruktúrával felszerelt, saját fuvar- és rakodóeszközökkel rendelkezik.

2022-ben tulajdonosváltás történt. Évtizedek munkájára volt szükség ahhoz, hogy vállalkozásunk elnyerje a mai méretét és formáját.

A cég több mint 50 munkatárssal a keleti régió egyik meghatározó építőanyag kereskedése. A felkészült és elhivatott kollégák továbbra is segítenek az építkezni, felújítani és korszerűsíteni kívánó ügyfeleknek a legjobb döntések meghozatalában. Büszkék arra, hogy mindig a vásárló igényeihez igazodva a legmagasabb minőségű áruval és első osztályú szolgáltatással látják el a vásárlókat.

Széles termékpalettánkon megtalálhatóak falazóanyagok, födémek, nyílászárók, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint partnereink építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez szükséges további árucikkek.

Vállalatunk 2010 óta a Duna Hungária Zrt. építőanyag beszerzési társulás alapító tagja, ennek köszönhetően kedvező áron tudjuk a használni kívánt építőanyagokat beszerezni. Versenyképes árainkkal igazodunk a mindenkori piaci igényekhez, amit a közvetlen nagy tételes beszerzéssel, jó üzleti kapcsolatainkkal, folyamatos akciókkal biztosítunk.

Cégünk további fejlődése érdekében nyitottak vagyunk újabb sikeres üzleti kapcsolatok kiépítésére, partneri együttműködésekre.

Sikerességünk alapgondolata ma is az, hogy igényesek legyünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Jövőképünk alapköve az innováció és a folyamatos szakmai fejlődés.

Győződjön meg róla, hogy valóban mindent megteszünk azért, hogy Ön legyen a Rácz Tüzép következő elégedett vásárlója! 

Oláh Zsolt
ügyvezető

Nagykálló, 2023. 01. 31.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.