Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Fűrészek

0 termék
Rendezés:

A fűrészek az egyik legősibb és legelterjedtebb kéziszerszámok közé tartoznak, melyeket különböző anyagok, leginkább fa, de fém és műanyag vágására használnak. A fűrészek kialakítása, mérete és fogazata a különböző alkalmazásokhoz és anyagokhoz lett igazítva, így biztosítva a legoptimálisabb vágási eredményt.

Tulajdonságok:

  1. Különböző kialakítások: A fűrészek széles választékban érhetők el, beleértve a kézi fűrészeket, körfűrészeket, dekupírfűrészeket és sok más típust.
  2. Anyag és fogazat: A fűrészek pengéje lehet acélból, karbidból vagy más anyagokból, míg a fogazatuk finomtól a durváig terjedhet az anyag és a vágás típusától függően.
  3. Ergonómikus fogantyúk: A legtöbb modern fűrész ergonómikus fogantyúval rendelkezik a kényelmes és biztonságos használat érdekében.
  4. Tartósság: A jó minőségű fűrészek hosszú élettartamot és tartósságot biztosítanak, még a legigényesebb munkák során is.

Alkalmazás: A fűrészeket számos alkalmazásban használják, a hobbimunkáktól kezdve az ipari alkalmazásokig. Leggyakrabban fával, de fémekkel, műanyagokkal és egyéb anyagokkal is dolgoznak. A megfelelő fűrész kiválasztása az adott munka és az anyag típusától függ.

Összefoglalva, a fűrészek nélkülözhetetlen eszközök számos kézműves és ipari alkalmazásban. A megfelelő fűrész kiválasztása és használata elengedhetetlen a precíz, tiszta vágások és a hatékony munkavégzés érdekében.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.