Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Üvegtörés érzékelő

3 termék
Rendezés:

Az üvegtörés érzékelők fontos szerepet játszanak a modern biztonsági rendszerekben. Sok otthonban és üzletben az ablakok és az üvegajtók a leggyengébb pontok, amelyeken keresztül a betörők bejuthatnak. Az üvegtörés érzékelők képesek azonosítani az üveg törésének jellegzetes hangját, és azonnal riasztást küldenek a központi egységnek, amely továbbítja az információt a tulajdonosnak vagy a biztonsági szolgálatnak.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában jelenleg három különböző üvegtörés érzékelő található. Ezek között szerepel az Ajax GlassProtect WH vezetéknélküli fehér üvegtörés érzékelő, valamint az Ajax CombiProtect WH és BL vezetéknélküli fehér és fekete mozgás és üvegtörés érzékelők. Az Ajax márka ismert a kiváló minőségű biztonsági termékeiről, és ezek az érzékelők is a legmodernebb technológiával készülnek.

Az üvegtörés érzékelők működése egyszerű, de hatékony. Ezek az eszközök mikrofonokat és szenzorokat használnak az üveg törésének hangjának és rezgésének érzékelésére. Amikor az érzékelő az üveg törésének jellegzetes hangját észleli, azonnal riasztást indít. Ezenkívül sok érzékelő képes különbséget tenni az üveg törése és más, hasonló hangok között, így csökkentve a hamis riasztások számát.

Az üvegtörés érzékelők telepítése egyszerű és gyors. A legtöbb érzékelő vezetéknélküli, így nincs szükség kábelezésre vagy bonyolult beállításokra. Az érzékelőket egyszerűen az ablakok vagy üvegajtók közelében kell elhelyezni, és már készen is állnak a működésre.

A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található üvegtörés érzékelők kiváló minőségűek és megbízhatóak. Ha fontolgatja az otthona vagy üzlete biztonságának növelését, érdemes megfontolni az üvegtörés érzékelők beszerzését. Ezek az eszközök kiegészíthetik a meglévő biztonsági rendszerét, vagy akár önálló riasztóként is működhetnek.

Összefoglalva, az üvegtörés érzékelők elengedhetetlenek a modern biztonsági rendszerekben. Ezek az eszközök kiváló védelmet nyújtanak az üveg törése ellen, és hozzájárulnak az otthonok és üzletek biztonságának növeléséhez. A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában található üvegtörés érzékelők kiváló minőségűek és megbízhatóak, így bátran ajánlom őket mindenkinek, aki fontolgatja a biztonsági rendszerének fejlesztését.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.