Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Láncfűrész

11 termék
Rendezés:

A láncfűrész az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt kerti szerszám, amelyet fák és nagyobb ágak vágására terveztek. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Láncfűrész" kategória bemutatja a láncfűrészek széles választékát, amelyek különböző méretekben, teljesítményben és márkákban érhetők el.

A láncfűrészek kiválóak a kertben végzett munkákhoz, legyen szó fa kivágásáról, ágak eltávolításáról vagy tűzifa előkészítéséről. A láncfűrész gyors és hatékony munkavégzést tesz lehetővé, miközben biztonságos használatot garantál, feltéve, hogy megfelelően használják és karbantartják.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző láncfűrész található. Ezek között szerepelnek akkumulátoros láncfűrészek, amelyek kiválóan alkalmasak kisebb munkákhoz és könnyen hordozhatók, valamint benzines láncfűrészek, amelyek nagyobb teljesítményt és hosszabb üzemidőt kínálnak. Az oldalon található márkák között szerepel az Einhell, a Fieldmann és a Hecht, amelyek mindegyike ismert a kiváló minőségű és megbízható termékeiről.

A láncfűrészek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a felhasználás célját. Ha csak néhány kisebb ágat szeretne levágni vagy néhány faágat eltávolítani, akkor egy kisebb, akkumulátoros láncfűrész tökéletes lehet. Ha nagyobb munkákat tervez, például egész fák kivágását vagy nagy mennyiségű tűzifa előállítását, akkor egy erősebb, benzines láncfűrész lehet az ideális választás.

A láncfűrészek használatakor mindig fontos a biztonság. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, hallásvédőt és vágásbiztos kesztyűt. A láncfűrész karbantartása is létfontosságú, mivel egy jól karbantartott láncfűrész nem csak hatékonyabban működik, hanem biztonságosabb is.

Összefoglalva, a láncfűrészek elengedhetetlen eszközök a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Láncfűrész" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy megbízható láncfűrészt keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.