Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Ágaprító

3 termék
Rendezés:

Az ágaprítók nélkülözhetetlen eszközök a kertészkedésben, különösen akkor, ha nagyobb mennyiségű növényi hulladékkal kell megbirkózni. A Rácz-Tüzép weboldalán található "Ágaprító" kategória bemutatja ezen eszközök széles választékát, amelyek segítenek a kerti hulladék hatékony és környezetbarát ártalmatlanításában.

Az ágaprítók használata számos előnnyel jár. Először is, az ágaprítóval aprított növényi hulladékot komposztként vissza lehet vezetni a kertbe, így természetes módon gazdagítva a talajt. Másodszor, az ágaprítók használata csökkenti a kerti hulladék mennyiségét, így kevesebb helyet foglal el a komposztálóban vagy a zöldhulladék gyűjtőben.

A Rácz-Tüzép kínálatában számos különböző márkájú és típusú ágaprító található. A Hecht márkájú termékek például kiváló minőségűek és megbízhatóak. Az egyes termékek részletes leírásai és árai segítenek a vásárlóknak a legmegfelelőbb eszköz kiválasztásában.

Az ágaprítók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét és a rendelkezésre álló növényi hulladék mennyiségét. Egy kisebb kertben, ahol csak néhány fa és bokor található, egy kompakt és könnyű modell tökéletesen megfelel. Ezzel szemben egy nagyobb kertben, ahol sok a fa és a bokor, érdemes lehet egy erősebb modellt választani.

Az ágaprítók használata során fontos az eszköz rendszeres karbantartása és tisztítása. Mivel ezek az eszközök mechanikus alkatrészekből állnak, fontos, hogy az élesek és jól működjenek, hogy elkerüljék a beragadást vagy a túlterhelést.

Összességében az ágaprítók kiváló választás minden kertész számára, aki hatékony és környezetbarát módon szeretné kezelni a kerti hulladékot. Ezek az eszközök könnyen kezelhetőek, hatékonyak és megbízhatóak. A Rácz-Tüzép weboldalán található termékek között mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb modellt.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.