Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Fűnyírók

28 termék
Rendezés:

A fűnyírók az egyik legfontosabb eszközök a kertápolásban. A Rácz-Tüzép Kft. weboldalán található "Fűnyírók" kategória bemutatja a fűnyírók széles választékát, amelyek különböző méretekben, teljesítményben és márkákban érhetők el.

A fűnyírók kiválóak a kertben végzett munkákhoz, legyen szó gyep karbantartásáról, fű levágásáról vagy egyenletes és esztétikus gyepfelület eléréséről. A fűnyírók gyors és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, miközben biztonságos használatot garantálnak.

A Rácz-Tüzép Kft. kínálatában számos különböző fűnyíró található. Ezek között szerepelnek akkumulátoros fűnyírók, amelyek kiválóan alkalmasak kisebb kertekhez és könnyen hordozhatók, valamint benzines és elektromos fűnyírók, amelyek nagyobb teljesítményt és hosszabb üzemidőt kínálnak. Az oldalon található márkák között szerepel az Einhell, a Fieldmann és a Hecht, amelyek mindegyike ismert a kiváló minőségű és megbízható termékeiről.

A fűnyírók kiválasztásakor fontos figyelembe venni a kert méretét, a fű típusát és a felhasználás gyakoriságát. Egy kisebb kert esetén egy akkumulátoros fűnyíró lehet ideális, míg egy nagyobb kertben egy erősebb benzines vagy elektromos fűnyíró lehet a legjobb választás.

A fűnyírók használatakor mindig fontos a biztonság. Mindig viseljen megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget és hallásvédőt. A fűnyíró karbantartása is létfontosságú, mivel egy jól karbantartott fűnyíró nem csak hatékonyabban működik, hanem biztonságosabb is.

Összefoglalva, a fűnyírók elengedhetetlen eszközök a kerti munkákhoz, és a Rácz-Tüzép Kft. "Fűnyírók" kategóriája bemutatja a piac legjobb termékeit. Ha kertjében munkát tervez és egy megbízható fűnyírót keres, érdemes ellátogatni a Rácz-Tüzép Kft. weboldalára és megtekinteni a kínálatot.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.