Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Hálózati rögzítők - NVR

2 termék
Rendezés:

A Hálózati Videó Rögzítők, ismertebb nevén NVR-ek, a biztonsági kamerarendszerek kulcselemei. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy monitorozzák és rögzítsék a kameráik által közvetített videókat. Az NVR-ek különösen fontosak a hálózati kamerarendszerekben, ahol a kamerák IP (Internet Protocol) alapúak, és a videóadatokat digitális formátumban továbbítják.

Funkciók és Jellemzők

Az NVR rendszerek fő funkciója a videóadatok rögzítése és tárolása. Ezek a rendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy élőben nézzenek vagy visszanézzenek biztonsági felvételeket, gyakran távoli hozzáférési lehetőségekkel, például mobilalkalmazásokon vagy webböngészőkön keresztül. Az NVR-ek gyakran támogatják a mozgásérzékelést, riasztásokat, és képesek kezelni több kamera adatfolyamát egyszerre.

Kapacitás és Kompatibilitás

Az NVR-ek tárolási kapacitása változó, és függ a felhasználó igényeitől és a rendszer méretétől. Néhány modell alapvető, kisebb kapacitású, míg mások nagyobb, vállalati méretű rendszerekhez készültek. Fontos, hogy az NVR kompatibilis legyen a használt kamerákkal és a hálózati infrastruktúrával.

Előnyök

  1. Távoli Hozzáférés: Az NVR-ek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy bárhol és bármikor hozzáférjenek a videóadatokhoz.
  2. Skálázhatóság: Az NVR rendszerek könnyen bővíthetők, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy további kamerákat adhassanak a rendszerhez.
  3. Magas Minőségű Videó: Az IP-kamerák magasabb felbontású videót kínálnak, és az NVR-ek képesek kezelni a nagy felbontású adatfolyamokat.
  4. Biztonság: Az NVR-ek biztonságos tárolási megoldást kínálnak, gyakran beépített adatbiztonsági és biztonsági funkciókkal.

Hátrányok

  1. Költség: Az NVR rendszerek és az IP-kamerák gyakran drágábbak, mint az analóg rendszerek.
  2. Bonyolultság: Az NVR rendszerek beállítása és kezelése bonyolultabb lehet, különösen nagyobb, vállalati méretű rendszerek esetében.
  3. Hálózati Igények: Az NVR-ek nagy sávszélességet és erős hálózati kapcsolatot igényelnek a magas minőségű videó streaminghez.

Összefoglalás

A Hálózati Videó Rögzítők, vagy NVR-ek, esszenciális eszközök a modern biztonsági kamerarendszerekben, különösen, ahol a kamerák IP alapúak. Az NVR-ek lehetővé teszik a videóadatok rögzítését, tárolását és távoli hozzáférését, magas minőségű videóval és skálázható rendszerarchitektúrával. Bár költségesebbek és bonyolultabbak lehetnek, mint az analóg rendszerek, az NVR-ek magasabb szintű biztonságot és rugalmasságot kínálnak a felhasználóknak.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.