Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Álló ventilátor

12 termék
Rendezés:

Az álló ventilátor az egyik legnépszerűbb és leggyakrabban használt hűtési eszköz a háztartásokban és az irodákban egyaránt. Ezek az eszközök kiválóan alkalmasak a levegő áramoltatására és a helyiségek hűtésére, különösen a meleg nyári hónapokban.

Az álló ventilátorok kialakítása egyszerű, de hatékony. Egy állványon elhelyezett forgó lapátokból állnak, amelyek a levegőt keringetik a helyiségben. A ventilátorok magassága általában állítható, így a levegő áramlását a kívánt magasságban és irányban lehet irányítani. Az álló ventilátorok gyakran rendelkeznek különböző sebességfokozatokkal, így a felhasználók beállíthatják a kívánt hűtési teljesítményt.

Az álló ventilátorok előnye, hogy mobilisak és könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a ventilátort oda helyezzék, ahol a leginkább szükség van rá, legyen az a nappali, a hálószoba vagy az iroda. Emellett az álló ventilátorok általában nem igényelnek különleges telepítést vagy beállítást, így könnyen használhatók és karbantarthatók.

Az álló ventilátorok kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú tényezőt. Az egyik ilyen tényező a ventilátor mérete és teljesítménye. Nagyobb helyiségek esetében nagyobb teljesítményű ventilátorra lehet szükség a hatékony hűtés érdekében. Ezenkívül fontos a ventilátor zajszintje is, különösen ha a ventilátort hálószobában vagy irodai környezetben kívánják használni.

Az álló ventilátorok karbantartása egyszerű, de fontos a hosszú távú megbízhatóság és hatékonyság érdekében. A ventilátor lapátjait és a motorját rendszeresen tisztítani kell a por és egyéb szennyeződések eltávolítása érdekében. Ezenkívül ajánlott rendszeresen ellenőrizni a ventilátor kábeleit és csatlakozóit a biztonságos működés érdekében.

Az álló ventilátorok környezetbarát eszközök is lehetnek. Mivel csak a levegő áramoltatására használják, kevesebb energiát fogyasztanak, mint más hűtési módszerek, például a légkondicionálók. Ezenkívül az álló ventilátorok használata csökkentheti a légkondicionálók használatának szükségességét, ami további energiamegtakarítást eredményez.

Összefoglalva, az álló ventilátorok hatékony és költséghatékony eszközök a levegő áramoltatására és a helyiségek hűtésére. Könnyen használhatók, mobilisak és karbantarthatók, így ideális választás a háztartások és az irodák számára egyaránt. Az álló ventilátorok kiválasztásakor és használatákor fontos figyelembe venni a különböző tényezőket, hogy a legjobb teljesítményt és hatékonyságot érjük el.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.