Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Asztali ventilátor

12 termék
Rendezés:

Az asztali ventilátor egy olyan eszköz, amelyet az emberek hűsítésére és a levegő áramoltatására használnak, különösen meleg időjárási körülmények között. Az asztali ventilátorok kisebb méretűek, mint a padlóventilátorok vagy az ipari ventilátorok, és gyakran otthonokban, irodákban vagy más zárt terekben használják őket.

Az asztali ventilátorok működési elve egyszerű. Egy elektromotor hajtja meg a lapátokat, amelyek forgás közben levegőt szívnek be és fújnak ki, így hozva létre a hűsítő légáramlatot. A ventilátor lapátjai általában műanyagból, fémből vagy egyéb anyagokból készülnek, és a legtöbb modellben állítható a forgási sebesség.

Az asztali ventilátorok kialakítása és stílusa változatos lehet. Vannak hagyományos, kerek formájú modellek, amelyeket egy állványon helyeznek el, és vannak modern, innovatív tervezésűek is. Az asztali ventilátorok gyakran rendelkeznek több sebességi fokozattal, amelyek között a felhasználó választhat a kívánt légáramlat erőssége szerint.

Ezen kívül az asztali ventilátorok gyakran rendelkeznek olyan funkciókkal, mint az oszcilláció, amely lehetővé teszi a ventilátor fejének oldalirányú mozgását, így egyenletesen oszlatva el a levegőt a helyiségben. Egyes modellekben található időzítő funkció is, amely lehetővé teszi a ventilátor automatikus kikapcsolását egy meghatározott időpontban.

Az asztali ventilátorok előnye, hogy könnyen hordozhatók és áthelyezhetők egyik helyről a másikra. Mivel kisebbek és könnyebbek, mint más típusú ventilátorok, ideálisak olyan helyiségekhez, ahol korlátozott a hely vagy ahol csak ideiglenes hűsítésre van szükség.

Az asztali ventilátorok használata során fontos biztonsági óvintézkedéseket betartani. Például soha ne helyezze a ventilátort nedves vagy vizes környezetbe, mert ez elektromos áramütést okozhat. Ezenkívül rendszeresen ellenőrizze a kábelt és a csatlakozókat a sérülések és a kopás jelei miatt. Ha bármilyen problémát észlel, azonnal hagyja abba a ventilátor használatát és forduljon szakemberhez.

A ventilátorok tisztítása is fontos, mivel a por és egyéb szennyeződések felhalmozódhatnak a lapátokon és a motorban, ami csökkentheti a hatékonyságot és növelheti a tűzveszély kockázatát. A tisztításhoz általában elegendő egy nedves ruha vagy porszívó, de mindig olvassa el a gyártó utasításait a megfelelő karbantartási eljárásokhoz.

Összefoglalva, az asztali ventilátorok kiváló eszközök a hűsítéshez és a levegő áramoltatásához. Könnyen használhatók, hordozhatók és sokféle stílusban és kialakításban kaphatók. Ha megfelelően karbantartják és biztonságosan használják, hosszú ideig szolgálhatnak a felhasználók számára.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.