Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Otthonfelújítási támogatás

Töltse ki űrlapunkat és jelentkezzen most!

KISOKOS a 2024-es otthonfelújítási pályázathoz

A 2024. június első napjaiban nyíló, energetikai korszerűsítést célzó pályázati lehetőség sokak számára nyújt segítséget családi házuk modernizálásához, nem utolsó sorban a rezsiszámlák érezhető csökkentéséhez. A maximum 3,5 millió forintos támogatás elnyerésének feltételeiről egyre több információ érkezik, ezért összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy könnyebbé tegyük az eligazodást a témában.

MIRE IGÉNYELHETŐ A TÁMOGATÁS?

A hozzájárulásra mindazok lehetnek jogosultak, akik 1991 előtt épült, egy- vagy többlakásos családi ház tulajdonosai és az épület külső hőszigetelő elemei, nyílászárói, használati melegvíz-rendszere vagy gázfűtéses rendszere (magas hatásfokú kazán, kéménybéléssel és hőleadókkal együtt) felújítandó.

Fontos, hogy az energetikai korszerűsítéssel legalább 30%-kal kevesebb energiafelhasználást, tehát fogyasztást szükséges elérni a támogatás elnyeréséhez. Ehhez viszont akár több épületelemet is felújíthatunk. Ahhoz, hogy saját ingatlanunk esetében milyen munkálat elvégzésével érjük el leggyorsabban az elvárt csökkenést, érdemes energetikai szakember véleményét kérni, akik nem csak a szükséges méréseket tudják elvégezni, de a várható költségekkel kapcsolatban is biztosíthatnak hasznos tanácsokat.

A Rácz Tüzép Kft. építőanyag-szakkereskedésnél, a MATERIX hálózat tagjaként akár nyílászáró, akár homlokzati- vagy tetőszigetelés, akár fűtési rendszerelemekre van szükség, A-Z-ig mindent megtalál!

Töltse ki űrlapunkat és jelentkezzen most!

MILYEN MÉRTÉKŰ TÁMOGATÁSRA PÁLYÁZHATSZ?

Az otthonfelújítási pályázat keretein belül összesen 7 millió forint kerülhet elszámolásra, mely 6 millió forint kamatmentes hitelből és 1 millió forint önerőből áll össze. A felvett hitelből a magyar állam 2,5 millió és 3,5 millió forint között biztosít vissza nem térítendő hozzájárulást, attól függően, hogy a családi ház az ország melyik járásában található. A hitel fennmaradó, visszatérítendő részét 8 év alatt szükséges a kedvezményes feltételek mellett visszafizetni. A támogatást az MFB Bank Plusz pontokon igényelheted meg 2024. június 3-tól. Az otthonfelújítási program hivatalos honlapja 2024. május végétől válik elérhetővé.

Térképünk segítségével könnyen meghatározható az adott járásban igényelhető támogatás maximális mértéke:

ÚJÍTSD FEL VELÜNK!

Régóta vártad ezt a lehetőséget, mert időszerűvé vált otthonod korszerűsítése?

A MATERIX országos hálózatának szakkereskedéseiben megismerheted a legújabb technológiákkal gyártott építőanyagokat, így könnyebb és gyorsabb is lesz megtalálni a projektedhez szükséges legjobb választást! Mindemellett minden barkácseszközt is beszerezhetsz nálunk, amik nem hiányozhatnak egy felújításról, illetve igény esetén hasznos tanácsokat is adunk az anyagok teljesítményével és alkalmazásával kapcsolatban, hiszen… EGYÜTT ÉPÍTÜNK.

 

Töltse ki űrlapunkat és jelentkezzen most!

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.