Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Halogén hősugárzó

Ezek az eszközök hatékonyan és kényelmesen biztosítanak meleget, miközben könnyen kezelhetőek és energiatakarékosak. A halogén technológia fejlett formája, amely a hősugárzás elvén alapul, lehetővé teszi a gyors és hatékony fűtést anélkül, hogy a levegőt melegítené fel, így ideális választás mindenki számára, aki kényelmes és költséghatékony fűtési megoldást keres.

A halogén hősugárzók működésének alapja az elektromos árammal felmelegített halogén izzók által kibocsátott infravörös sugárzás. Ezek a sugárzások közvetlenül a tárgyakat és az embereket melegítik, nem pedig a környező levegőt. Ez az elv rendkívül hatékony, mivel minimalizálja az energiaveszteséget, és lehetővé teszi a gyorsabb és hatékonyabb fűtést.

A halogén hősugárzók sokféle formában és méretben elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb megoldást. Vannak asztali modellek, amelyek ideálisak például irodai vagy hálószobai használatra, és vannak nagyobb, padlóra vagy falra szerelhető változatok is, amelyek alkalmasak nagyobb helyiségek, például nappalik vagy étkezők fűtésére. A halogén hősugárzók általában könnyűek és hordozhatóak, így könnyen áthelyezhetőek és tárolhatóak szükség esetén.

Az egyik fő előnye a halogén hősugárzóknak az, hogy gyorsan felmelegítik a környezetüket, és azonnali meleget biztosítanak. Nem szükséges előmelegítési idő, mint például a hagyományos radiátorok esetében, így azonnal élvezhetjük a kellemes hőt, amint bekapcsoljuk a berendezést. Emellett a halogén hősugárzók rendkívül csendesek és szagtalanok, ami további kényelmet biztosít a felhasználók számára.

A halogén hősugárzók könnyen kezelhetőek és karbantarthatóak. Általában egyszerűen be- és kikapcsolhatóak egy gombbal vagy kapcsolóval, és néhány modell rendelkezik időzítő funkcióval is, amely lehetővé teszi a fűtés automatikus beállítását. A karbantartás minimális, általában csak az izzók cseréjét kell időnként elvégezni, ami egyszerű és olcsó.

Az energiatakarékosság egy másik előnye a halogén hősugárzóknak. Mivel közvetlenül a tárgyakat és az embereket melegítik, és nem a levegőt, kevesebb energiát igényelnek a működésükhöz, mint a hagyományos fűtési rendszerek. Ezáltal csökkentik az energiaszámlát és környezetbarátabbak.

Végső soron a halogén hősugárzók kiváló választások mindenki számára, aki hatékony és kényelmes fűtési megoldást keres. A halogén technológia előnyei, mint például az azonnali felmelegedés, az energiatakarékosság és a könnyű kezelhetőség, teszik ezeket a berendezéseket ideális választássá a lakások, irodák és egyéb beltéri helyszínek fűtésére. Rugalmas kialakításuk és hordozhatóságuk lehetővé teszi, hogy szinte bárhová magunkkal vihessük őket, így mindig biztosítva a kellemes és meleg környezetet, bárhol is tartózkodunk.

Az Einhell NHH 2100 halogén kültéri hősugárzó egy magas teljesítményű álló fűtőberendezés, amely különösen alkalmas erkélyen vagy teraszon való használathoz. Három hőfokozatot kínál (900/1200/2100 W), a magassága állítható, és biztonsági lekapcsolóval rendelkezik billenés esetére. A készülék rozsdamentes acél teleszkópcsővel, reflektorral, és alumínium lábazati takaróval van felszerelve, így tartós és biztonságos használatot biztosít kültéri környezetben​

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.