Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

Akkumulátoros permetező

Az akkumulátoros permetezők az utóbbi években egyre népszerűbbé váltak a kertészek és mezőgazdasági termelők körében. Ezek a kényelmes és környezetbarát eszközök lehetővé teszik a hatékony permetezést anélkül, hogy szükség lenne hosszú kábelt húzni vagy benzintankot feltölteni. Az akkumulátoros permetezők különféle méretű és kapacitású akkumulátorokkal rendelkezhetnek, ami lehetővé teszi őket a kisebb kertektől kezdve egészen a nagyobb mezőgazdasági területekig történő alkalmazásra. Ezek az eszközök sokoldalúak és könnyen használhatók, így ideálisak mind a hobbi kertészek, mind a profi termelők számára.

Az akkumulátoros permetezők alapvetően egy tartályból, egy permetezőfejből és egy akkumulátorból állnak. A permetezőfej lehetőséget biztosít a permetező folyadék kijuttatására, míg az akkumulátor az eszköz működését biztosítja. A legtöbb modern akkumulátoros permetező rendelkezik változtatható nyomásszabályozással és permetezőfej beállítási lehetőségekkel, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy finomhangolják a permetezés módját és intenzitását a különböző növények igényei szerint.

Az akkumulátoros permetezőknek számos előnye van a hagyományos benzines vagy kézi permetezőkkel szemben. Először is, nincs szükség üzemanyagra, ami környezetbarátabbá teszi őket, és csökkenti a károsanyag-kibocsátást. Másodszor, az akkumulátoros működés lehetővé teszi a vezeték nélküli használatot, ami nagyobb mobilitást és kényelmet biztosít a felhasználóknak. Harmadszor, az akkumulátoros permetezők általában csendesebbek és könnyebbek, mint a hagyományos permetezők, ami további kényelmet jelent a használók számára.

Az akkumulátoros permetezők széles körű alkalmazási lehetőségeket kínálnak a kertészetben és a mezőgazdaságban. Ezeket gyakran használják különféle növényvédelmi kezelésekhez, például rovarirtáshoz, gyomirtáshoz vagy fungicid permetezéshez. Emellett alkalmasak tápanyagok, növekedési serkentők és más növényvédelmi termékek kijuttatására is. Az akkumulátoros permetezők könnyen alkalmazhatók kis kertekben, zöldség- és virágágyásokban, gyümölcsösökben, valamint nagyobb mezőgazdasági területeken, például szántóföldeken és ültetvényeken.

Fontos megjegyezni, hogy az akkumulátoros permetezők hatékonysága és teljesítménye nagyban függ az akkumulátor típusától és kapacitásától, valamint a permetezőfej minőségétől és funkcióitól. A felhasználóknak érdemes gondosan megfontolniuk az eszköz kiválasztását, figyelembe véve a saját igényeiket és a tervezett felhasználási módokat.

Végső soron az akkumulátoros permetezők kényelmes, hatékony és környezetbarát eszközök a növényvédelemhez és a kertgondozáshoz. A megfelelő típus kiválasztásával és gondos használatával a felhasználók élvezhetik az egyszerű és hatékony permetezést, ami segíthet a növények egészségének és terméshozamának maximalizálásában.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.