Széchenyi Terv Plusz
EU
Bezárás
Bezárás
Gyors bejelentkezés
Bezárás
Az ön kosara üres!
Termékek összesen
0.- Ft
EU

5 Fontos Biztonsági Szabály a Körfűrész Használatakor

Fontos betartani az alapvető biztonsági előírásokat és szabályokat minden egyes munkamenet során, hogy megelőzzük a baleseteket és garantáljuk a biztonságos munkavégzést. Ez a cikk áttekintést nyújt azokról az alapvető biztonsági szabályokról, amelyeket mindenki követnie kell a körfűrész használatakor.

1. Védőfelszerelés Viselése:

A legfontosabb biztonsági előírások közé tartozik a megfelelő védőfelszerelés viselése. Ez magában foglalja a védőszemüveget, mely megvédi a szemet a repülő szilánkoktól és a fűrészportól, valamint a hallásvédőt, mely megelőzi a zaj által okozott halláskárosodást. Emellett ajánlott védőkesztyűt és védőruházatot is viselni a test védelme érdekében.

2. A Fűrész Megfelelő Beállítása:

Mindig győződjünk meg arról, hogy a körfűrészt megfelelően állítottuk be, mielőtt munkába kezdenénk vele. Ellenőrizzük a vágómélységet, a vágólapokat és a vezetőkét, hogy biztosak lehessünk a pontos és biztonságos vágásban.

3. A Munkadarab Biztonságos Rögzítése:

Mielőtt elindítanánk a körfűrészt, győződjünk meg róla, hogy a munkadarabot biztonságosan rögzítettük a munkafelületen vagy az állványon. Ellenőrizzük, hogy nincsenek-e laza vagy instabil részek, amelyek elszabadulhatnak a vágás közben.

4. A Környezet Ellenőrzése:

Mielőtt munkába kezdenénk a körfűrész segítségével, győződjünk meg arról, hogy a munkaterület tiszta és rendezett. Távolítsuk el az akadályokat és a felesleges tárgyakat, hogy elkerüljük a baleseteket és a botlást.

5. Koncentráció és Fókusz:

Használat közben tartsuk a figyelmünket a munkán, és ne engedjük, hogy elterelje a külső zavaró tényezők. Ne használjuk a körfűrészt fáradt vagy kimerült állapotban, és mindig koncentráljunk a pontos és biztonságos vágásra.

A körfűrész egy hatékony és hasznos szerszám, de csak akkor használható biztonságosan, ha betartjuk az alapvető biztonsági szabályokat és előírásokat. Mindig viseljük a megfelelő védőfelszerelést, állítsuk be a fűrészt megfelelően, és mindig koncentráljunk a munkánkra. Ezáltal garantálhatjuk a biztonságos és eredményes munkavégzést a körfűrész segítségével.

Gyors szállítás
40 kg-ig 2490 Ft.
Egyszerű visszaküldés
Segítőkész Ügyfélszolgálat

Elérhetőségeink

+36 (42) 262-297
+36 (42) 263-921
racztuzep@racztuzep.hu

Címünk

Nagykálló, Nyíregyházi út. (HRSZ.: 0644/6)

Cégadatok

Adószám: 12749953-2-15
Cégjegyzékszám: 15-09-067265

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek: 07:00 - 17:00
Szombat: 07:00 - 12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Üzletünk az építőipari termékek széles palettáját forgalmazza: falazóanyagok, födémek, kéményrendszerek, tetőfedő anyagok, fürdőszoba burkolatok és felszerelések, járólapok, gipszkarton, szigetelő anyagok, vasanyag, festékáru, valamint az Ön építkezéséhez, lakásfelújításához, kertépítéséhez kapcsolódóan további termékekkel állunk az Ön rendelkezésére.